Fotbal intern

S-au scos săbiile! Valeriu Iftime trece la amenințări. Gigi Becali, chemat pe la comisii

Scandal fără precedent între Iftime de la Botoșani și Becali! Totul pleacă de la banii pentru Moruțan. Iftime îl reclamă la comisii pe Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 21:01
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 22:34

Moruțan are un început de sezon excelent la Galatasaray, dar așa a declanșat scandalul. Iftime de la Botoșani își caută dreptatea la comisii, îl suspectează pe Becali că vrea să-l păcălească la bani.

FCSB l-a anunțat pe Iftime că au primit doar trei milioane de euro si ca moldovenii vor primi cele 9 procente in urmatorii 2 ani.

„Cred că l-a vândut pentru foarte puțini bani și cred că bonusurile viitoare nu sunt trecute, cunva parte la ele. FCSB trimite niște rații în doi ani de zile, suma fiind foarte, foarte mică și nu bate deloc cu ceea ce s-a scris în presă”, a spus Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani.

Gigi Becali i-a dat imediat replica lui Iftime, susținând că îi va plăti Botoașaniului cei nouă la sută în următorii doi ani zile.

Iftime nu vrea să aștepte după Becali, așa că îl amenință Becali că îl cheamă pe la comisii: „Mergem la o comisie sa vedem care sunt lucrurile adevarate!”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies