Reactia lui Marius Sumudica dupa ce Dan Alexa s-a batut cu suporterii la Arad: "I-a rupt capul? Da. Bravo, il felicit atunci"

Reactia lui Marius Sumudica dupa ce Dan Alexa s-a batut cu suporterii la Arad: "I-a rupt capul? Da. Bravo, il felicit atunci"

Dan Alexa a impartit pumni suporterilor de la Arad, dupa ce acestia s-au apropiat de el si voiau sa il loveasca.

Rapid a castigat la UTA cu 2-1, iar dupa meci mai multi suporteri aradeni s-au dus la autocarul echipei din Giulesti si au incercat sa il loveasca pe "chirug". Marius Sumudica a declarat ca acest lucru este o problema grava si l-a felicitat pe Alexa pentru modul cum a actionat.

"Probabil a fost iritat, injurat, dar nu stiu daca asta s-a intampla datorita Rapidului sau ca e timisorean. Exista acea rivalitate, dar nu mi se pare normal ca niste suporteri sa reactioneze asa sau politistii a le permita sa intre pe stadion. Sa lovesti un antrenor e ceva de.... Daca venea unul si baga un cutit in Alexa, ce se intampla? Venea si il injunghia, ce se intampla?

"Acum sa-l judecam pe Alexa ca a ripostat, trebuia sa-i dea una si sa-i rupa capul. I-a dat? Da! I-a rupt capul? Da. Bravo, il felicit atunci", a spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România: Doresc să continuăm discuţia din 2015
BRAT
Modifică setările cookies