Razvan Zavaleanu Dinamo Mircea Rednic Fotbal intern

Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns lui Mircea Rednic după declarațiile dure făcute de antrenor: „Am adus sute de mii de euro!” 

Răzvan Zăvăleanu și Mircea Rednic poartă un război indirect, cei doi atacându-se prin declarațiile pe care le fac.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 09:49
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 09:50

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a fost acuzat de către Mircea Rednic că încasează sume importante de bani de pe urma clubului, iar insolvența iar aduce o cantitate considerabilă în buzunare. Fostul antrenor a făcut acuzațiile după ce a primit mai multe documente de la Dorin Șerdean în vederea preluării pachetului de acțiuni majoritare. 

Rednic s-a arătat indignat de actele văzute, spunând că există clauze de care Răzvan Zăvăleanu ar beneficia din insolvența clubului, încasând procente importante chiar și din transferurile echipei. 

Răzvan Zăvăleanu i-a răspuns lui Mircea Rednic după declarațiile dure făcute de antrenor

Răzvan Zăvăleanu a răspuns recent acuzațiilor lui Mircea Rednic, clarificând situația. Mai mult, acesta l-a și atacat pe tehnician indirect, spunând că există persoane care deși nu au muncit dau clubul în judecată pentru a obține bani. 

„Cine vrea Dinamo să vină să pună banii pe masă, să lase discuțiile din presă. Îmi pare rău, dar nu pot să cobor cu discuțiile atât de jos. Eu nu am luat niciun leu de la Dinamo, dar am adus sute de mii de euro printr-o formă sau alta. 

Nu vom încasa niciun leu înainte ca Dinamo să fie salvată. Cei care vorbesc că au adus bani la Dinamo, să îmi arate extrasul de cont. Toți care au venit la Dinamo au venit pentru bani, deși spun că nu. Ba ne mai și dau în judecată să își ia bani pentru lunile în care nu au muncit”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies