Gica Mihali Dinamo liga 2 Razvan Zavaleanu Liga 2

Gică Mihali a lăsat Dinamo pentru Liga 3! Anunțul lui Zăvăleanu + stadionul pe care vor să evolueze "câinii"

Dinamo a confirmat despărțirea de antrenorul interimar Gică Mihali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:07
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:07

Gică Mihali, cel care a condus primele antrenamente ale "câinilor" din această vară, și-a anunțat plecarea de la echipă, motivând că "nu există nicio certitudine".

Gică Mihali a lăsat Dinamo pentru Liga 3

Răzvăn Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, spune că Gică Mihali a ales să plece de la Dinamo pentru că și-ar fi putut pierde postul în cazul în care la echipă apăreau alți acționari, care să mizeze pe un alt tehnician. Astfel, fostul internațional a acceptat o ofertă din Liga 3, spune Zăvăleanu.

În ceea ce privește stadionul pe care va juca Dinamo în Liga 2, Răzvan Zăvăleanu neagă că s-a ajuns la un acord pentru arena din Giurgiu și spune că încearcă să găsească o soluție în București.

"Gică Mihali a primit o ofertă din Liga 3 și a ales să antreneze acolo. Noi nu puteam să-i garantăm domnului Mihali faptul că va rămâne antrenor la Dinamo în ideea în care lucrurile se vor întâmpla așa cum noi ne-am dori, respectiv să vină un nou acționar. Opțiunea lui a fost să meargă pe ceva cert. A avut loc o discuție sinceră, nu a fost ceva de supărare. Da, nu i-am putut garanta că rămâne antrenor pentru că noi căutăm investitori, iar dacă vine cineva, își va forma propria echipă și propriul antrenor.

De echipă se vor ocupa domnii Mihăescu și Augustin. Acum nu vor pleca toți dinamoviștii, vor mai rămâne, totuși.

Deocamdată nu este nimic concret legat de stadionul din Giurgiu. Noi vrem neapărat să fie București, în direcția asta ne ducem în principal. Arcul de Triumf ar fi cea mai frumoasă variantă din toate punctele de vedere, dar azi nu vă pot da mai multe detalii, sunt tot felul de discuții și niciuna nu s-a apropiat de final", a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!