Razvan Zavaleanu CS Dinamo Dinamo Ionut Popa Liga 2

Întâlnire de ”gradul zero” între Răzvan Zăvăleanu și președintele CS Dinamo, Ionuț Popa! Anunțul făcut de Ionel Dănciulescu

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pare să fie singurul care luptă în acest moment pentru salvarea clubului de la faliment.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 12:26
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 12:31

Îngropată în datorii, Dinamo caută asocierea cu un om de afaceri sau cu o entitate care să asigure un buget stabil pentru club, dar și plata datoriilor. S-a luat în calcul inclusiv asocierea cu Clubul Sportiv Dinamo, care are o altă echipă de fotbal, în Liga 3.

Zăvăleanu s-a întâlnit cu Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, dar cele două părți nu au ajuns la un numitor comun. 

Ionel Dănciulescu: ”Popa s-a întâlnit cu Zăvăleanu, dar nu au rezolvat nimic”

„Echipa din Liga a 2-a și echipa domnului Badea sunt echipe de mulți ani. Mă refer la Dinamo din 1948 și la cea a lui Badea care are vreo șapte-opt-zece ani în Liga a 4-a. Echipa din Liga a 3-a, a CS-ului, a fost facută pentru a garanta construirea noului stadion. Echipa aceasta poate promova până în Liga a 2-a, mai departe nu îi permite legea.

Popa (n.r. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo) s-a întâlnit cu Zăvăleanu, dar nu au rezolvat nimic, din cauza legislației. Nu te poți asocia cu o echipă care are datorii la stat. Acești jucători de la CS ar fi continuat activitatea la FC. A fost cineva din conducerea lui Dinamo care s-a opus. Noi am vrut să ajutăm de fiecare dată.

Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo. Suporterii se vor asocia cu această echipă și credeți-mă că nimeni nu se va duce la echipa CS-ului. Mie chiar îmi pare sincer rău. Chiar sufăr cu adevărat și mi-aș dori să existe o soluție. Să vină cineva cu bani și să pună lucrurile pe picioare”, a spus Dănciulescu, la Fotbal Club.

Ionuț Popa: ”MAI nu se poate asocia cu o entitate aflată în insolvență”

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Ora Exactă în Sport” de ce nu ar fi posibilă, din punct de vedere legal, această variantă, chiar dacă Răzvan Zăvăleanu a purtat discuții cu cei de la CS Dinamo.

Din punct de vedere legal, clubul care aparține de Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o societate aflată în insolvență, cum este cazul lui Dinamo, care are și datorii uriașe.

„În acest moment nu, pentru că au datorii, și Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o entitate în insolvență și cu câteva milioane de euro datorii și nu există bază legală din punct de vedere juridic”, a spus Ionuț Popa, la emisiunea Ora Exactă în Sport

VIDEO - Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, la Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!