Răzvan Lucescu nu s-a ferit: "Pentru mine, FCSB e Steaua"

Razvan Lucescu Champions League FCSB PAOK Salonic Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 13:06
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 13:10

PAOK Salonic și FCSB ar putea fi adversare în tururile preliminare din UEFA Champions League. 

Campioana din Grecia ar putea să dea de FCSB în turul doi preliminar din Champions League, acest lucru urmând să fie posibil dacă va trece de primul tur, unde formația pregătită de Elias Charalambous este cap de serie.

Răzvan Lucescu a vorbit despre această posibilitate, dar și despre disputa internă dintre FCSB și CSA Steaua, oferind un răspuns interesant. 

"Orice adversar va fi tras la sorți ne poate pune probleme, atât timp cât nu e tratat cu maximum de seriozitate și respect. Nu mă tem de absolut nici o echipă în Europa, eu trebuie să fiu atent și echilibrat.

Indiferent de adversar, fie Steaua sau altul, noi trebuie să fim foarte pregătiți, să jucăm la fel cum am făcut-o până acum. Doar așa putem obține rezultate. Steaua reprezintă România, este campioana. Obiectivul nostru este reprezentat de grupele acestei competiții, trebuie să o luăm pas cu pas. Meciul următor este cel mai important.

Am 55 ani, am plecat acum 12 ani din fotbalul românesc, pentru mine, FCSB este Steaua. Așa văd eu lucrurile", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro

Cum a fost numit Răzvan Lucescu după succesul din Grecia

PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia, după o luptă strânsă, care a ținut până în ultima etapă a competiției. 

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-2019, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

Pe contul oficial de Instagram al campioanei Greciei au fost publicate mai multe fotografii și clipuri de la sărbătoarea din Salonic, inclusiv unul în care apare Răzvan Lucescu salutând fanii.

"Definiția fericirii! #Generalul", a fost descrierea videoclipului.

"Nimeni nu merită mai mult", "Cum voi avea un băiat, îi voi da numele lui" sunt doar câteva dintre reacțiile postate de suporterii lui PAOK. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!