Răzvan Lucescu și-a dezvăluit noul preț! Ce clauze de reziliere are acum și ce spune despre interesul lui Beșiktaș

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 23:35
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 23:34
Răzvan Lucescu (55 de ani) continuă să scrie istorie la PAOK Salonic, după al doilea titlu de campion cucerit în Grecia.

Aflat al doilea mandat la PAOK, Răzvan Lucescu i-a adus formației din Salonic al patrulea titlu din istoria de 98 de ani a clubului. Dintre acestea, două au fost câștigate cu tehnicianul român pe bancă.

Noua clauză de reziliere a lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu și-a prelungit recent contractul cu PAOK Salonic, până în 2027, iar recent s-a scris despre interesul turcilor de la Beșiktaș pentru serviciile sale. Tehnicianul dezvăluie că acum are o clauză de reziliere diferită: de la șapte milioane de euro, sumă stipulată în vechea înțelegere, s-a ajuns la două milioane pentru cluburi din Europa de Vest și patru pentru celelalte.  

Totuși, fostul selecționer al României spune că nu se gândește să plece de la PAOK Salonic și se pregătește de startul în preliminariile UEFA Champions League.

"Am semnat contractul în februarie. Clauza e de două milioane pentru Europa de Vest și patru milioane pentru celelalte.

Eu am aici cinci ani. Sunt două campionate câștigate și mai este unul furat. Deci sunt trei! Sunt patru finale de Cupă din cinci ani, dintre care două câștigate și sunt două sferturi de finală de Europa. PAOK, în istoria clubului de 98 de ani, a luat 4 campionate. Două sunt câștigate cu mine. Sferturi de finală de Europa, două, cu mine. Atât! 

Aici am trăit o satisfacție personală uriașă și trăiesc. Nu mi-e ușor să mă desprind de aici și nu știu dacă vreau să mă desprind de aici, cu toate că sunt lupte foarte aprige. Mă refer la celelalte echipe și cu ceea ce se întâmplă.

(n.r - Întrebat despre interesul lui Beșiktaș) Nu știu. Am contract, așa că nu m-a interesat absolut nicio discuție cu nimeni și cu niciun fel de agent. Oricum, cine vrea să mă ia trebuie să ajungă să vorbească cu patronul", a spus Răzvan Lucescu, la Digisport.

  • Două milioane de euro este salariul anual al lui Răzvan Lucescu în Grecia, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor.
  • PAOK Salonic va începe competițiile europene din turul 2 preliminar al UEFA Champions League, unde va fi cap de serie.

VIDEO Mircea Lucescu, după titlul câștigat de Răzvan cu PAOK Salonic: "O victorie imensă!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!