Răzvan Lucescu a devenit campion cu PAOK, însă are o mare nemulțumire după 'finala' cu Aris: "E o mizerie ce a făcut"

Razvan Lucescu Aris Salonic PAOK Salonic Fotbal extern Razvan Lucescu, antrenor PAOK/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 19:51
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 19:51

Răzvan Lucescu (55 de ani) a cucerit al doilea său titlu în Grecia, alături de PAOK Salonic.

Meciul cu marea rivală din oraș a fost unul extrem de tensionat iar momentele controversate nu au lipsit.

PAOK a încheiat meciul cu Aris, scor 2-1, cu un om mai puțin pe teren, iar la o zi după meci Răzvan Lucescu l-a atacat dur pe arbitrul partidei, acuzându-l că l-a eliminat pe nedrept ep Michailidis (min. 78).

"Nici eu nu pot spune că am mai văzut așa ceva, e o diferență între titluri. Greutatea, dificultatea, dar sunt nopți întregi de nesomn. A fost un infern pentru mine. Am crezut că putem lua titlul după victoria cu AEK, gândurile nu mi-au dat pace. Mi s-a părut că am niște lanțuri în suflet sau în minte, e foarte complicat să spun ce m-a emoționat, dar când au dat gol, tot spuneam că nu se termină aici, mai dăm un gol și vom lua titlul.

Răzvan Lucescu, atac dur la adresa arbitrajului

E o mizerie ce a făcut arbitrul ieri, să scoată un jucător cu două galbene care nu sunt, unul în secunda 30, unul în minutul 74, a creat o stare de incertidudine, 11 contra 10, ei jucau și pentru AEK. Eu tot spuneam că vom câștiga titlul.

Am câștigat cu suferință mare. Nu știu dacă împotriva tuturor. E un moment foarte frumos să discutăm despre asta. S-a terminat meciul, am simțit o imensă descătușare. În vestiar a fost o nebunie, fericire, am început să dansăm. M-am gândit imediat la ceea ce se va întâmpla în oraș, știam că vom merge să primim titlul pe stadionul nostru. Fanii ăștia trăiesc doar pentru echipă, e nebunie, lumea e amărâtă, dar prin fotbal supraviețuiesc", a spus Răzvan Lucescu, potrivit Fanatik.

Răzvan Lucescu a cucerit al doilea titlu pe banca lui PAOK, după cel din 2019. Antrenorul român a mai câștigat cu echipa din Grecia și două Cupe (2018, 2019), terminând de două ori pe locul secund (2018, 2022) și disputând alte două finale de cupă (2022, 2023).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!