Rapid si-a luat portar de Liga I pentru promovare! Giulestenii au facut egal la POPESTI in etapa a doua din Liga a III-a
Luni 03 Septembrie 2018, 13:11

Rapid si-a luat portar de Liga I pentru promovare! Giulestenii au facut egal la POPESTI in etapa a doua din Liga a III-a

Rapid a obtinut 4 puncte din primele doua meciuri jucate in liga a treia. Giulestenii au invins Progresul cu 2-1 si au remizat cu Popesti Leordeni, scor 1-1.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Rapid a reusit una dintre cele mai importante achizitii ale verii. In incercarea de a obtine a treia promovare succesiva, giulestenii l-au readus pe portarul Virgil Draghia, in varsta de 28 de ani.

Draghia este un jucator crescut de Rapid, care a jucat in ultimii trei ani la Chiajna, Juventus Bucuresti si FC Voluntari.

In acest sezon, Draghia a aparat poarta Voluntariului in primele cinci etape, alegand ulterior sa plece de la ultima clasata, dupa ce Voluntari l-a transferat pe Cosmin Vatca.

Draghia a aparat poarta Rapidului inclusiv in cupele europene, in sezonul 2012/13, cu Legia Varsovia.Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea