"Punem sintetic si gata!" Solutia RADICALA pentru National Arena: "A fost construita absolut eronat!"

"Punem sintetic si gata!" Solutia RADICALA pentru National Arena: "A fost construita absolut eronat!"

Miercuri 14 Noiembrie 2018, 19:41
National Arena a fost inchisa pe termen nelimitat din cauza starii jalnice a gazonului. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Ion Tiriac a avut una dintre cele mai transante reactii, enervat fiind de situatia in care a ajuns National Arena in ceea ce priveste gazonul. 

Primaria Bucuresti a decis inchiderea stadionului pentru orice fel de competitii sportive pana la remedierea situatiei gazonului. 

Revoltat, fostul tenismen a spus ca ar fi mai bine daca pe National Arena s-ar pune gazon sintetic. 

"Nu stiu daca Arena Nationala e construita asa cum ar fi trebuit construita. Arena Nationala a fost construita absolut eronat, pe o pozitie care nu satisface bucuresteanul. Alea doua ore de tramvai, de masina sau de ce e. Fereasca Dumnezeu de o incurcatura pe strazile alea. 

Pe gazonul ala se joaca un meci la doua saptamani, la trei saptamani. Ce se intampla la Real Madrid cand se joaca doua meciuri pe saptamana? Ca Firea sa faca iarba aia, trebuie sa ia pe unul de la Wimbledon sau pe unul care nu face nimic de dimineata de la 6 pana seara la 19, si cu inca o echipa de 30 de oameni sa ingrijeasca gazonul ala de la A la Z. Daca tot ajungem la un infinit, sa punem sintetic si am terminat discutia", a spus Ion Tiriac la TelekomSport. VIDEO PROTVPLUS.RO

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT