"Punem sintetic si gata!" Solutia RADICALA pentru National Arena: "A fost construita absolut eronat!"

"Punem sintetic si gata!" Solutia RADICALA pentru National Arena: "A fost construita absolut eronat!"

National Arena a fost inchisa pe termen nelimitat din cauza starii jalnice a gazonului. 

Ion Tiriac a avut una dintre cele mai transante reactii, enervat fiind de situatia in care a ajuns National Arena in ceea ce priveste gazonul. 

Primaria Bucuresti a decis inchiderea stadionului pentru orice fel de competitii sportive pana la remedierea situatiei gazonului. 

Revoltat, fostul tenismen a spus ca ar fi mai bine daca pe National Arena s-ar pune gazon sintetic. 

"Nu stiu daca Arena Nationala e construita asa cum ar fi trebuit construita. Arena Nationala a fost construita absolut eronat, pe o pozitie care nu satisface bucuresteanul. Alea doua ore de tramvai, de masina sau de ce e. Fereasca Dumnezeu de o incurcatura pe strazile alea. 

Pe gazonul ala se joaca un meci la doua saptamani, la trei saptamani. Ce se intampla la Real Madrid cand se joaca doua meciuri pe saptamana? Ca Firea sa faca iarba aia, trebuie sa ia pe unul de la Wimbledon sau pe unul care nu face nimic de dimineata de la 6 pana seara la 19, si cu inca o echipa de 30 de oameni sa ingrijeasca gazonul ala de la A la Z. Daca tot ajungem la un infinit, sa punem sintetic si am terminat discutia", a spus Ion Tiriac la TelekomSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tânărul întors din SUA la Alba Iulia, unde vrea să schimbe viața cetății: ”Libertatea vine cu multă asumare”
BRAT

Modifică setările cookies