Primaria Bucuresti a venit cu EXPLICATII pentru gazonul HORROR de pe Arena Nationala! Ce au spus oficialii

National Arena Gazon National Arena Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 20:29
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 21:05

Gazonul de pe Arena Nationala nu s-a prezentat in cele mai bune conditii la meciul Romaniei.

Gazonul de pe Arena Nationala a lasat de dorit la meciul Romania - Irlanda de Nord. Mirel Radoi spunea despre acest lucru inca de la conferinta de presa premergatoare partidei. Selectionerul a explicat ca jucatorii sai vor trebui sa se adapteze conditiilor si sa joace cat mai bine, chiar daca terenul nu se afla intr-o stare buna.

Din cauza ca in spatiul public au fost criticati cei care se ocupa de mentenanta gazonului, Primaria Municipiului Bucuresti a dorit sa iasa in fata si sa-si spuna punctul de vedere. Cei de la primarie sustin ca suprafata de joc nu s-ar fi putut prezenta in conditii optime din cauza multiplelor evenimente organizate in ultimele saptamani.

Totusi, gazonul de pe Arena Nationala a stat nefolosit mai mult de o luna, insa pauza nu pare sa fi ajutat prea mult.

"Toate cluburile de fotbal din Bucuresti, dar si Federatia Romana de Fotbal s-au bazat doar pe Arena Nationala pentru evenimentele din ultimele saptamani. Pe Arena Nationala au fost 7 evenimente in ultimele 10 zile! Aproape un joc in fiecare zi, pentru ca au fost organizate 4 meciuri oficiale si trei antrenamente.

Era normal ca dupa un astfel de program gazonul sa prezinte o uzura la centrul terenului si in faţa portilor. In mod normal, perioada de refacere intre meciuri a unui gazon natural este de două saptamani", se arata in comunicatul Primariei Municipiului Bucuresti, conform Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!