VIDEO Prețurile biletelor la meciul Generației de Aur, programat pe 18 iunie 2024

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 09:16
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 09:45

Generația de Aur și-a anunțat meciul de retragere. 

În cadrul unei conferințe de presă organizate la Muzeul Fotbalului, reprezentanții Generației de Aur, în frunte cu Gică Popescu, au anunțat organizarea meciului de retragere al naționalei care a scris istorie în anii ’90, participând la 3 Campionate Mondiale consecutive.

Prețurile biletelor la meciul de gală de pe 18 iunie

Astfel, pe 18 mai 2024, ora 20:30, în cadrul evenimentului “Pentru ultima dată împreună”, echipa care a terminat Mondialul din America pe locul 5 și a urcat până pe locul 3 în clasamentul FIFA în 1997 va juca un ultim meci în formula care a făcut-o celebră și care a scos sute de mii de români în stradă.

Astfel, la 30 de ani distanță de la victoriile memorabile cu Argentina și Columbia înregistrate la Campionatul Mondial din SUA ‘94, Generația de Aur va avea un “ultim dans” – de data asta chiar în fața propriilor suporteri, pe Arena Națională.

Prețurile biletelor la meciul Generației de Aur. Ce a declarat Gică Popescu

“Sunt extrem de entuziasmat să fac acest anunț alături de colegii și prietenii cu care am obținut cele mai mari performanțe din istoria echipei naționale. Noi nu am avut ocazia unui meci de retragere propriu-zis, iar oamenii de acasă, care ne-au susținut la cele 5 turnee finale jucate în perioada 1990-2000, merită acest lucru.

Ne-am gândit că împlinirea a 30 de ani de la Campionatul Mondial din America reprezintă cel mai bun moment pentru organizarea acestui eveniment și pentru un ultim meci jucat împreună. Le promitem suporterilor un spectacol demn de meciurile Generației de Aur atât pe teren, în timpul meciului, cât și în cadrul acestei seri de gală care anunță multe surprize și momente inedite.” a declarat Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei și al naționalei României.

Mourinho vine la București

România va întâlni o selecționată de staruri ale fotbalului internațional formată din prieteni și coechipieri ai membrilor Generației de Aur. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuș și Florin Prunea sunt doar câțiva dintre marii fotbaliști care vor îmbrăca din nou tricoul României, iar în tabăra adversă sunt așteptați Luis Figo, Rivaldo, Hristo Stoichikov, Jose Mourinho și multe alte vedete din fotbalul mondial care vor fi anunțate ulterior pe canalele de comunicare ale evenimentului.

La 30 de ani distanță de la parcursul istoric din Statele Unite, Generația de Aur rămâne un simbol puternic al performanței, dedicării, curajului, speranței, unității și al adevăratelor valori sportive, iar evenimentul grandios de pe Arena Națională reprezintă ultima șansă pentru 50.000 de români să-i vadă la treabă pe acești eroi.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar prețurile acestora variază între 40 RON la peluză și 250 RON la Tribuna 1 VIP. Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Prețurile biletelor Sâmbătă, 18 mai, ora 20:30 – Arena Națională

  • Peluza 1 Nord Inel 1 - 60 lei + taxe
  • Peluza 1 Nord Inel 2 - 50 lei + taxe
  • Peluza 1 Nord Inel 3 - 40 lei + taxe
  • Peluza 2 Sud Inel 1 - 60 lei + taxe
  • Peluza 2 Sud Inel 2 – 50 lei + taxe
  • Peluza 2 Sud Inel 3 - 40 lei + taxe
  • Tribuna 1 Vest VIP Inel 1 - 250 lei + taxe
  • Tribuna 1 Vest VIP Inel 2 - 150 lei + taxe
  • Tribuna 1 Vest Inel 2 - 90 lei + taxe
  • Tribuna 1 Vest Inel 3 - 60 lei + taxe
  • Tribuna 2 Est Inel 1 - 90 lei + taxe
  • Tribuna 2 Est Inel 2 - 80 lei + taxe
  • Tribuna 2 Est Inel 3 – 60 lei + taxe
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!