david popovici CS Dinamo David Popovici competitii inot Sporturi David Popovici

David Popovici revine! Unde și când va concura

Anunțul făcut de CS Dinamo în privința superstarului din natația mondială. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 08:57
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 09:10
  • David Popovici va concura pe 27 și 28 octombrie la ”Memorialul Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia)

David Popovici, sportiv legitimat la CS Dinamo, a plecat ieri în Polonia, pentru a participa la ”Memorialul Marek Petrusewicz”. Competiția se va desfășura la Wroclaw, în bazin de 25 de metri, se arată într-un comunicat transmis de clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

David Popovici, pregătire pentru Europeanul de la Otopeni

Valorosul sportiv își continuă pregătirile în vederea participării la Campionatul European în bazin de 25 de metri de la București/Otopeni, programat în perioada 5-10 decembrie 2023. La Wroclaw, elevul antrenorului Adrian Rădulescu va înota patru probe: 50, 100, 200 liber și 50 fluture.

  • David Popovici

Pe 7-8 octombrie, David Popovici a concurat la ”Memorialul Michel Bally” la Nyon (Elveția), de asemenea în bazin de 25 de metri, unde a câștigat patru medalii de aur: 50, 100, 200 și 400 de metri liber.

David Popovici nu va lua startul la CM din Doha

În perioada 2-18 februarie World Aquatics a programat în premieră Campionatele Mondiale de nataţie într-un an olimpic, la Doha (Qatar), cu cinci luni înainte de Jocurile de la Paris. David Popovici ar avea puțin timp la dispoziţie pentru a atinge un vârf de formă la aceste Mondiale, iar Adrian Rădulescu, antrenorul sportivului, a spus că superstarul legitimat la CS Dinamo nu va merge în Qatar pentru a se axa pe JO 2024. 

"Decizia este să nu meargă la Doha. În principiu este o decizie finală. Prioritizăm pregătirea", a explicat recent Adrian Rădulescu. În schimb, alți înotători tricolori vor lua startul la competiția din Qatar. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!