VIDEO EXCLUSIV Rege pe teren, Rege și pe bancă! Gică Hagi nu s-a abținut nici la marginea terenului: imagini senzaționale cu Iordănescu

Gica Hagi Anghel Iordanescu Generatia de aur meci generatia de aur Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 09:03
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 09:02

Generația de Aur s-a impus în fața Legendelor Lumii în meciul de retragere, scor 3-2, pe Arena Națională. Meciul a fost transmis în direct pe PRO TV și VOYO.

Pentru selecționata condusă de Jose Mourinho au marcat Rivaldo (minutul 21) și Pandev (minutul 28), în timp ce pentru ”Generația de Aur” au înscris Basarab Panduru (minutul 41), Gică Hagi (minutul 64) și Costel Gâlcă (minutul 72).

A fost o seară superbă pe cel mai mare stadion al României. La meci au fost prezenți 54.967 de spectatori, cea mai mare asistență înregistrată pe Arena Națională.

Au fost momente emoționante, iar spectacolul fotbalistic nu a lipsit. Starurile prezente pe teren s-au întrecut în execuții care mai de care mai spectaculoase.

Emoțiile au continuat și după fluierul final. A avut loc o ceremonie de premiere, unde fiecare membru al Generației de Aur a primit un trofeu, iar, mai apoi, legendele fotbalului românesc au făcut turul Arenei Naționale în aplauzele zecilor de mii de spectatori. 

Gică Hagi a dat indicații de pe banca de rezerve

Membrii Generației de Aur, care activează ca antrenori în prezent, nu s-au abținut să ofere indicații de pe margine, în momentele în care nu se aflau pe teren.

Gică Hagi, Dorinel Munteanu sau Dan Petrescu au fost surprinși în timp ce discutau cu Anghel Iordănescu și își încurajau colegii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!