Adrian Porumboiu nu a avut milă de un nume important din Generația de Aur. Atac fără perdea al fostului arbitru

Adrian Porumboiu Generatia de aur meci generatia de aur Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 19:44
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 19:47

Meciul Generației de Aur a stârnit numeroase momente emoționate, dar a creat și anumite situații controversate. 

Adrian Porumboiu a declarat că a fost dezamăgit că nu a fost invitat alături de Ion Crăciunescu pentru a arbitra partida de pe Arena Națională.

"Gică Popescu este un nesimţit! Iniţial, m-a sunat Crăciunescu să vin. Era vorba să arbitrăm câte o repriză. Am zis bine: Eu arbitrez prima repriză, Crăciunescu pe a doua. Se putea şi invers. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, că n-am mai fost invitat.

Gică Popescu a fost un fotbalist imens, dar ca om e un nesimţit! Să nu uite că eu am fost un domn cu el, l-am ajutat cu ceva în 2012. După meciul de retragere al Generaţiei de Aur, am vorbit cu Popescu printr-un schimb de mesaje, el spunea că n-a mai vrut Crăciunescu ca eu să vin.

Recunoştinţa e cea mai grea povară. Balaj era UTC-ist când jucau fotbaliştii din Generaţia de Aur, era la început în arbitraj", a declarat Adrian Porumboiu, potrivit sportpesurse.ro.

Mesaje superbe de la fotbaliștii din echipa Legendelor Lumii 

Cristian Zaccardo, Rivaldo sau Hristo Stoichkov sunt doar câteva dintre numele importante care și-au exprimat recunoștiința pentru evenimentul la care au participat.

"Mulțumesc lui Gică Hagi și Gică Popescu pentru o noapte unică", a scris Hristo Stoichkov pe contul de Instagram.

"Mulțumesc tuturor pentru o petrecere minunată... Generația de Aur", a fost mesajul lui Goran Pandev.

"Mulțumesc România pentru invitația de a participa la un meci special. Mulțumesc Generației de Aur pentru organizarea fantastică. A fost o noapte incredibilă! Felicitări tuturor, a fost fantastic să sărbătoresc cu voi!", a scris și Nuno Gomes.

"O plăcere enormă să iau parte la un meci eveniment al generației fantastice a României care a oferit atât de multe fotbalului în anii '90", a scris și Javier Saviola.

"Suntem mândrii că am luat parte la un meci special. De obicei nu sunt fericit când primesc gol, dar pot să trec ultimul gol marcat de Gică Hagi pentru echipa națională", a scris Frey.

"Mulțumesc România, a fost superb. Mai mult decât special", a fost mesajul lui Rivaldo.

"Mulțumesc România pentru ospitalitate. Foarte fericit să iau parte la acest eveniment. Atmosferă incredibilă", a fost mesajul lui Zaccardo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!