Fotbal intern

Povestea incredibilă a unui fost portar al Stelei! A ajuns să lucreze la spălătorie pentru bani

Un fost portar al Stelei a vorbit despre perioada grea din viața sa când a fost nevoit să lucreze la o spălătorie pentru a se putea intreține.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 11:32
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 11:45

Fotbalistul a dezvăluit că a avut de suferit de pe urma faptului că mama sa este  antrenoare de scrimă și campioană națională, deoarece era acuzat de multe ori că este controlat de mama sa.

Ștefan Ciuculescu a dezvăluit discuția pe care a purtat-o mama sa în momentul în care aceasta a luat decizia de a întrerupe legăturile cu el, pentru ca fotbalistul să nu mai aibă de suferit de pe urma relației cu mama sa.

„Nu mai știu ce discuție am avut noi și mi-a spus “Din momentul ăsta să uiți că exist!” și să nu o mai sun niciodată. (…) Mă doare pe moment pentru că ea face treaba asta, e calmă, iar eu sunt prins într-un moment nepotrivit.

A muncit la spălătorie pentrua se putea întreține

De la 6 la 10 spălam mașini! Eram portar la Steaua și eram neplătit. Mă duceam la antrenament dimineața la 9, mâncam, mergeam la terne, ne odihneam, începeam antrenamentul la 11, la 13, 14 ajungeam acasă, dormeam 3-4 ore și la 5 jumate, 6 mă trezeam și mă duceam în colțul străzii la spălătorie și spălam mașini”, a dezvăluit Ștefan Ciuculescu, potrivit wowbiz.ro.

Ștefan Ciuculescu (28 de ani), fostul portar de la Steaua și Rapid. Acesta s-a retras din fotbal dezamăgit de situația fotbalului românesc, după ce nu și-a primit restanțele financiare la Rapid.

Modifică setările cookies