Robinson Zapata Ciprian Tatarusanu FCSB Steaua Victor Piturca Fotbal extern

Portarul cu 111 meciuri la FCSB s-a retras la aproape 43 de ani. Unde antrenează acum

L-a ținut rezervă pe Ciprian Tătărușanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 12:11
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 12:13

Robinson Zapata, columbianul care a apărat poarta Stelei (actuala FCSB) între 2007 și 2010, și-a anunțat retragerea în luna martie, la aproape 43 de ani, și a devenit antrenor.

A fost campion cu Independiente, echipă pentru care a și înscris

Cel poreclit ”Rufay” se ocupă acum de tinerii portari de la Independiente Santa Fe, club din Columbia la care a și evoluat pe finalul carierei și cu care a câștigat titlul de campion și Copa Sudamericana. Mai mult, Zapata a și înscris două goluri pentru ”Los Cardinales”.

”22 de ani de carieră profesionistă au fost de ajuns pentru Santa Fe pentru a-i încredința lui Robinson portarii de viitor”, a notat As.

Pițurcă l-a retrogradat la echipa secundă

Zapata a fost unul dintre cei mai iubiți jucători pe vremea când evolua la Steaua (actuala FCSB), pentru care a jucat 111 meciuri în toate competițiile. 

L-a ținut rezervă pe fostul portar al naționalei, Ciprian Tătărușanu, dar a și fost trimis de antrenorul Victor Pițurcă la echipa secundă. 

Din România a plecat în Turcia, la Galatasaray, iar în ultimul deceniu a jucat în țara natală, încheindu-și cariera la Jaguares de Cordoba.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!