Fotbal intern

Noi detalii despre portarul care a suferit o comoție în timpul meciului! Anunțul clubului: „A suferit 5 fracturi la nivelul feței!”

Meciul dintre Sporting Liești și Metalul Buzău se putea încheia tragic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 15:55
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 16:09

16:00 Pe pagina de Facebook a clubului au apărut noi detalii legate de accidentarea suferită de Cosmin Vădeanu. Clubul a anunțat că portarul a suferit 5 fracturi la nivelul feței, urmând să fie operat.

„Din păcate veștile nu sunt foarte îmbucurătoare in privința lui Cosmin, in urma investigațiilor de noaptea trecută, a reesit ca portarul nostru a suferit 5 fracturi la nivelul fetei( piramida nazala, maxilar, mandibula..), urmand ca in cursul acestei zile sa fie supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București, el aflându-se deja la București!

Vestea buna este ca la nivelul capului Cosmin nu are nimic, el fiind in momentul de fata conștient și lucid!

Putere Cosmine astăzi, și noi alături de el cu un gând bun!”, apare în anunțul clubului. 


Portarul lui Sporting Liești, Cosmin Vădeanu (23 ani), a suferit o accidentare serioasă în timpul meciului. Lovit cu piciorul în cap de un adversar, Vădeanu și-a pierdut cunoștința și a fost necesară intervenția medicilor. Ambulanța a pătruns pe teren, iar în ajutorul său a fost chemat și un elicopter SMURD. Antena 3 informează că jucătorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Galați, iar medicii au reușit să îl stabilizeze. 

Goalkeeper-ul a suferit o comoție cerebrală, o fractură de piramidă nazală și și-a pierdut și un dinte. Acesta va fi supus unor investigații amănunțite, astfel încât să i se stabilească diagnosticul final. 

Pe pagina de Facebook a clubului există o reacție dură la adresa arbitrului: „Dl Arbitru....ești 0, atât ca și arbitru, dar mai ales ca om”, au scris cei care se ocupă de pagina clubului. „Centralul” este acuzat de lipsă de reacție în cauza incidentului care se putea încheia tragic, iar persoane aflate la stadion au dezvăluit că arbitrul a întârziat aterizarea elicopterului SMURD din cauză că nu a oprit meciul, deși jucătorul era la pământ, anunță europafm.ro

CITESTE SI

Modifică setările cookies