VIDEO EXCLUSIV Moment genial cu Sânmărtean, povestit de Keșeru la emisiunea SuperFanii

Lucian Sanmartean Claudiu Keseru Mihai Mironica superfanii Fotbal intern Claudiu Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:33
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:42

Emisiunea SuperFanii e în fiecare joi pe Sport.ro și facebook Sport.ro. 

Mihai Mironică și Radu Buzăianu l-au avut invitat joi, 26 ianuarie, la emisiunea Superfanii de pe Sport.ro și VOYO, pe Lucian Sânmărtean (42 de ani), unul dintre cei mai tehnici mijlocași români de după 1989. 

Cu doar 21 de selecții la prima reprezentativă, Lucian Sânmărtean era genul fotbalistului încântător, cu pase geniale și șuturi din orice poziție. În cadrul emisiunii de joi seara, prin telefon a intrat și Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sânmărtean. 

  • Claudiu Keșeru

Actualul atacant de la UTA a povestit un episod interesant care reflectă valoarea fostului fotbalist lansat de Gloria Bistrița. 

"Mi-aduc aminte de un meci din Cupa României, FC Bihor - Gloria Bistrița, se juca la Oradea, pe noroi. Am rămas uimit de ce făcea Luci. El era cu ghete turnate, iar noi toți eram cu ghete cu filet. Iar el nici nu intra în noroi, așa ușurință avea. A fost ultimul lui meci la Bistrița înainte să plece în Grecia, la Panathinaikos", a povestit Keșeru, invitat prin telefon la emisiunea Superfanii, cu Mihai Mironică și Radu Buzăianu. 

Lucian Sânmărtean și Claudiu Keșeru au fost colegi la FCSB, în anul când echipa lui Gigi Becali a cucerit ultimul titlu, în 2015, sub comanda antrenorului Constantin Gâlcă. 

În acel sezon, gruparea roș-albastră a făcut tripla: titlu, Cupa României și Cupa Ligii. 

Din 2018, Sânmărtean s-a retras din cariera de jucător. Al Taawoun, Petrolul, Pandurii, Ittihad, FCSB, Vaslui, Gloria Bistrița, FC Utrecht și Panathinaikos sunt echipele din cariera fotbalistului cu 21 de selecții în națională.

Emisiunea SUPERFANII, cu Mihai Mironică și Radu Buzăianu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!