VIDEO Un nou „caz FCSB” în Superliga! Neagoe nu poate sta pe bancă, așa că Universitatea Craiova a angajat antrenor cu numele

Universitatea Craiova Corneliu Papura Eugen Neagoe Superliga Sorin Cîrțu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 20:38
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:02

Universitatea Craiova, nevoietă să apeleze la același artificiu ca FCSB, deoarece Eugen Neagoe nu și-a încheiat socotelile din punct de vedere legal cu Hermannstadt.

Craiova are un nou antrenor. În acte, Corneliu Papură e tehnicialul oltenilor. Neagoe nu poate sta pe bancă pentru că e în conflict cu fosta echipa, U Cluj.

Rotaru îi calcă pe urme lui Becali

Eugen Neagoe a plecat cu scandal de la U Cluj și Craiova lui Rotaru nu poate să-l pună antrenor până nu-și rezolva problema cu ardelenii.

  • Cornelui Papura

Rotaru avea mai multe variante la club: Cârțu, Papură și Craioveanu. L-a ales pe Papura și acesta îi va ține locul pe banca lui Neagoe.

„Un antrenor echilibrat și un antrenor care și-a făcut echipele să joace pe unde a fost antrenor, echipele lui au jucat”, a spus Sorin Cârțu la PRO ARENA.

Învinsă la Botoșani în prima etapa a anului, scor 1-0, Universitatea Craiova joacă, sâmbătă, de la ora 20:00, acasă, cu Hermannstadt. Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a ținut cu oltenii când era mic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!