"Modelul superb Dolce & Gabanna s-a alaturat conducerii unui club din Romania!" Rebecca Prodan, aparitie in presa britanica dupa ce a preluat-o pe Hermannstadt 

rebecca prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Hermannstadt Fotbal intern "Modelul superb Dolce & Gabanna s-a alaturat conducerii unui club din Romania!" Rebecca Prodan, aparitie in presa britanica dupa ce a preluat-o pe Hermannstadt
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Iunie 2020, 09:38
Data actualizarii: Joi 18 Iunie 2020, 09:39

Fata de 21 de ani a Anamariei Prodan a aparut in presa internationala dupa ce a devenit noul membru al conducerii lui Hermannstadt.

Rebecca Dumitrescu Prodan (21 ani) a devenit cel mai tanar conducator de club din Romania, dupa ce mama sa a cumparat 50% din actiunile clubului. 

"Fata va avea control efectiv la club dupa ce mama sa, agentul de fotbal si fost star Playboy, Anamaria Prodan Reghecampf l-a achizitionat. 

  • Modelul superb Dolce Gabanna s-a alaturat conducerii unui club din Romania! Rebecca Prodan, aparitie in presa britanica dupa ce a preluat-o pe Hermannstadt

Din cauza ca Anamaria este agent de fotbal - reprezentandu-l si pe fostul jucator al lui Chelsea, Adrian Mutu - s-ar crea conflict de interese cu ea ca patron. Astfel, a lasat-o pe fata sa Rebecca la conducere. 

Anamaria a cumparat 50% din actiunile clubului, iar al doilea actionar, Claudiu Rotar a confirmat faptul ca Rebecca face parte din conducere", noteaza The Sun. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!