Rebecca Prodan, atac la adresa lui Reghecampf când a fost întrebată de un duel în Liga 1: „Să sperăm că rămâne până atunci!”

rebecca prodan Academica Clinceni Laurentiu Reghecampf Liga 1 Stiri Prezente DE LUX in tribune la Sibiu! Patroana Rebecca a venit la meciul lui Hermannstadt
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 21:07
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 21:09

Rebecca Dumitrescu Prodan (23 ani) este cel mai tânăr conducător din Liga 1. 

Rebecca Dumitrescu Prodan este fiica cea mare a Anamariei Prodan, iar recent, s-a alăturat conducerii Academicii Clinceni, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Tânăra a fost trecută în acte în funcția de conducere a ilfovenilor, urmând ca mama sa să o ajute. 

Rebecca Prodan, gata să salveze Clinceniul: „A ridiculizat familia!”

Într-un interviu acordat recent în presa internațională, Rebecca Prodan a vorbit despre planurile pe care le are la gruparea de pe ultimul loc și cum intenționează să salveze echipa, cu ajutorul Anamariei Prodan. Agentul nu poate fi înscris în conducerea unui club, aflându-se în conflict de interese, dat fiind faptul că reprezintă și fotbaliști. 

  • GALERIE FOTO | Ea este PATROANA din acte la Hermannstadt! Cum arata Rebecca Prodan, fiica de doar 21 de ani a Anamariei Prodan

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a declarat Rebecca Dumitrescu conform Transfery

Atac dur la adresa lui Reghecampf 

Tânăra a fost întrebată și de Laurențiu Reghecampf, cel cu care Anamaria se află în plin scandal, după ce a depus actele de divorț. Tehnicianul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care este și însărcinată, deși încă este căsătorit cu impresarul, iar asta a dus la un adevărat război. 

Rebecca a comentat situația fostului său tată vitreg, la adresa căruia nu a avut cuvinte bune de spus. Totodată, modelul a vorbit și despre un posibil duel între Academica Clinceni și Universitatea Craiova în Liga 1, profitând de ocazie pentru a-l 'înțepa' pe antrenor, punctând că ar putea să nu mai fie în funcție până atunci. 

„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce știam. De ceea ce a construit, ce a trudit pentru ca familia să fie mândră de poziția sa. Faptul că a 'alunecat' într-o altă lume ne întristează, deoarece era 'soarele familiei'. Mama a fost și va rămâne numărul 1, ea este creierul familiei. 

În viață, dacă iei decizii proaste, poți suferi. Sperăm ca într-o bună zi să înțeleagă că familia e cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei, demintatea, numele. Când lumea te arată cu degetul din cauza iubitei, e greu să ții pasul cu ce îți cere viața. Foarte rău ce a făcut. 

Vom merge înainte, mândri de tot ce am construit împreună ca familiei, o femeie găsită pe drum este ceva temporoar, iar asta duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să urmeze drumul bun în viață. Ne rugăm să își revină și să salveze măcar jumătate din ceea ce i-a oferit mama mea. 

Când vom juca unul împotriva celuilalt? Să câștige cel mai bun. Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc toate cele bune și mult noroc”, a adăugat modelul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!