GALERIE FOTO Rebecca Prodan, din nou la conducere în Liga 1: „Fata mea se ocupă de club!” 

Anamaria Prodan este din nou implicată la un club din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 12:10
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 12:15

În 2020, Anamaria Prodan și fiica ei, Rebecca Prodan Dumitrescu (22 ani), se implicau în conducerea lui Hermannstadt Sibiu, club care a retrogradat în sezonul trecut. Experiența de acolo nu a fost cea mai pozitivă, dat fiind deznodământul, dar fiica agentului se retrăsese încă dinainte ca echipa să ajungă în Liga 2. 

Astfel, Anamaria Prodan s-a reorientat rapid către o nouă echipă, Academica Clinceni, care se află tot pe ultima poziție în clasamentul Ligii 1 și riscă să retrogradeze. Agentul speră însă să salveze clubul ilfovean și și-a intrat deja în rol, pentru a ajuta clubul, însă nu se știe în ce mod. 

În acte figurează fiica cea mare a Anamariei, Rebecca Prodan Dumitrescu, la fel cum s-a întâmplat și la Sibiu. Atunci, tânăra de 22 de ani cu studii în SUA și la Milano se arăta extrem de încântată de proiectul din care va face parte, dar și de faptul că se poate implica în fotbalul românesc, asemenea mamei sale. 

Rebecca Prodan, din nou șefă în Liga 1

„Nu sunt eu acolo, acolo este Rebecca, fata mea. Ea este pe partea asta de management, eu o să o ajut întotdeauna și cu Clinceniul. Acolo este păcat ca echipa asta să se duca în Liga 2 și este păcat să se desființeze, pentru că se îndreaptă către chestia asta . 4-5-6 jucători foarte buni trebuie să ajungă la Clinceni să se salveze echipa. 

Fetele mele au înteles că nu trebuie să depindă, în viața asta, de absolut nimeni, de niciun bărbat, de nicio femeie, decât de ele”, a declarat Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!