lucian bode Ministerul de Interne plagiat Stadionul Dinamo Universitatea Babes-Bolyai Fotbal intern

Ministrul care s-a tot lăudat cu demolarea stadionului Dinamo și construirea unei noi arene a fost dovedit plagiator, dar nu demisionează!

Lucian Bode, ministrul de interne din guvernul României, a fost declarat oficial plagiator de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 14:14
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 14:45

„Suspiciunile de plagiat în cazul Lucian Bode se confirmă în marea lor majoritate. Teza este profund viciată”, a anunțat astăzi Universitatea Babeș-Bolyai după ce a analizat doctoratul ministrului de interne al României.

Dovedit plagiator, Lucian Bode a anunțat însă pe Facebook că nu demisionează din funcție și că va da în judecată Universitatea din Cluj-Napoca.

Ce spunea Lucian Bode despre stadionul Dinamo pe 13 decembrie 2022

"Eu am spus de la preluarea mandatului că obiectivul meu este realizarea unui complex sportiv modern pe actualul amplasament al Stadionului Dinamo. Iar azi suntem într-o situaţie fericită în care zilele trecute s-a finalizat licitaţia iar Compania Naţională de Investiţii a atribuit contractul de realizare a studiului de fezabilitate cu termen de execuţie 90 de zile. 

Noi estimăm că vom putea să construim un stadion cu 25.000 de locuri, valoarea lui fiind undeva la 350 de milioane de lei. Aşadar demolarea actualului stadion se va realiza până la finalul acestui an, iar efectiv lucrările de construcţie să le începem cel târziu la sfârşitul lui 2023. 

Demolarea stadionului este în obligaţia noastră. Noi am bugetat acest lucru, deci este în bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2023, aşa că nu avem niciun impediment. Iar eu estimez că în doi ani şi jumătate, maximum 3 ani putem să avem un complex sportiv nou, modern la Dinamo", spunea ministrul Lucian Bode pe 13 decembrie 2022, citat de Agerpres.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!