U Cluj Universitatea Babes-Bolyai Superliga

U Cluj nu moare, U Cluj se transforma! Universitatea Babes-Bolyai isi face echipa in Liga a IV-a si ar putea lua sigla, culorile si palmaresul lui "U"

Retrogradata in Liga a II-a la finalul sezonului trecut si sufocata de datorii, U Cluj are sanse mici sa ramana in viata

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 08:32
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 08:46

Dar "Universitatea Cluj" nu moare! Publicatia clujeana stiridesport.ro anunta ca Universitatea Babes-Bolyai isi va inscrie o echipa in Liga a IV-a si are toate sansele sa fie continuatoarea traditiei de aproape 100 de ani a fotbalului universitar din Cluj.

Prorectorul UBB, Dan Lazar a explicat pentru sursa citata: "Vom face o echipa formata doar din studenti, asta va fi conditia principala. Initial de la UBB, dar vom discuta si cu celelalte centre universitare. Vrem sa reinviem spiritul universitar care exista in fotbalul clujean acum 50 de ani si care din pacate s-a pierdut."

"Nu vreau sa ascund ca vrem sa facem performanta. Nu exista nicio legatura intre acest nou club si FC U Cluj."

Culorile, sigla si palmaresul lui U Cluj ar putea reveni in posesia primariei in cazul in care firma care administreaza in prezent clubul, detinuta de Florian Walter, va intra in faliment, mai scrie stiridesport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!