Liga 1

Unde greșește Dinamo în legătură cu transferul lui Sorescu. Explicațiile lui MM Stoica

Iuliu Mureșan a anunțat că Dinamo a primit două oferte concrete pe numele lui Deian Sorescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 21:30
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 21:40

„Câinii” au primit o ofertă de 700 de mii de euro de la Damac FC, însă au refuzat-o, deoarece nu vor să-și cedeze „perla” pe mai puțin de 800.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer.

MM Stoica este de părere că oficialii lui Dinamo greșesc și că ar fi trebuit să-i dea drumul lui Sorescu dacă au primit o astfel de ofertă, deoarece șefii din „Ștefan cel Mare” le va fi greu să obțină mai mult dată fiind situația clubului.

Managerul general al FCSB, convins că nu există oferte pentru Sorescu

„Eu nu înțeleg chestiile astea. Noi am făcut ofertă în vară, 500.000 de euro pentru Sorescu. A fost refuzată. E insolvență sau nu e? Chestiile astea cu 700.000 de euro refuzați... astea sunt povești. Nu există oferte la ora asta. Eu mă gândesc că dacă sunt în insolvență și primesc o ofertă consistentă, sunt cam obligați să-l vândă. 

Să vinzi un jucător de la o echipă care, la un moment dat, avea printre cele mai multe goluri primite în Europa, e complicat. Cine vrea să-l cumpere trebuie să se gândească, îl vrea fundaș dreapta sau atacant? Nu e așa simplu să-l vinzi pe Sorescu”, a spus MM Stoica la TelekomSport.

Deian Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, cifră la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

S-a zvonit că Sorescu este dorit de mai multe echipe din Polonia sau zona Golfului.

Modifică setările cookies