Liga 1

Dinamo are oferta pe masă! Cât primește pentru Sorescu + ce salariu i se propune jucătorului

Deian Sorescu (24 de ani) ar putea pleca în aceste zile de la Dinamo, așa cum a anunțat Iuliu Mureșan.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:48
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:52

Rakow Czestochowa, formația din prima ligă poloneză, a făcut o ultimă ofertă pentru transferul lui Sorescu.

”Câinii” au vrut să obțină 800.000 de euro de pe urma acestui transfer, dar au pe masă o propunere pentru o sumă de transfer de 600.000 de euro, bani ce vor fi virați acum către club.

Polonezii, ultima ofertă pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo

La această sumă se mai adaugă și alte bonusuri care se ridică la 400.000 de euro, astfel că cifra transferului poate ajunge la un milion de euro, scrie jurnalistul Emanuel Roșu.

Polonezii i-au pregătit și un salariu impresionant lui Sorescu, de 20.000 pe lună și un contract valabil pe o perioadă lungă. Rakow este pe locul trei în Polonia, cu 35 de puncte, la șase puncte distanță de liderul Lech

„Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin. 

O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți. Nu este fricos și apreciez foarte mult acest lucru la el. Dacă nu era așa bun, nu avea oferte”, a spus Iuliu Mureșan, la microfonul PRO TV, înainte de meciul dintre Farul și Dinamo.

Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, cifră la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

Modifică setările cookies