Lovitura colosala primita de Adrian Mititelu! Decizia luata de Curtea de Apel Craiova

Lovitura colosala primita de Adrian Mititelu! Decizia luata de Curtea de Apel Craiova

Adrian Mititelu ramane in arest!

Patronul lui FCU a facut contestatie si a cerut anularea sentintei din noiembrie 2020. Adrian Mititelu astepta sa fie eliberat astazi, insa Curtea de Apel Craiova i-a respins contestatia in anulare.

In mod surprinzator, completul de judecata a fost alcatuit din alti judecatori fata de cei care au admis actiunea patronului de la Craiova pe 9 iunie.

Mititelu se astepta sa fie eliberat

„Daca s-a admis in principiu contestatia de anulare, 90 la suta sunt sanse sa se desfiinteze decizia de condamnare. Daca se admite ca intemeiata, pasul urmator, pe 8 iulie, se desfiinteaza decizia si se rejudeca apelurile cu toate partile, iar Mititelu e pus in libertate.

Daca se reia judecata, sunt si prescrise faptele, scapa sigur!”, a declarat Florea Gheorghe, avocatul lui Mititelu, pentru gsp.ro.

Adrian Mititelu a fost condamnat la finalul anului 2020 la trei ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat de evaziune fiscala in cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies