Liga de la Poarta Alba! Borcea, mutat si el langa Gigi si Victor Becali, in cursul zilei de astazi! Ce veste a primit dinamovistul

Liga de la Poarta Alba! Borcea, mutat si el langa Gigi si Victor Becali, in cursul zilei de astazi! Ce veste a primit dinamovistul

Cristian Borcea, fostul actionar al lui Dinamo, condamnat la sase ani si jumatate de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a fost mutat de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Alba.

Fostul actionar dinamovist, Cristian Borcea, a fost mutat la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce regimul acestuia de detentie a fost schimbat, urmand sa isi execute pedeapsa intr-un regim semideschis.

Cristian Borcea, prin intermediul avocatilor sai, a facut o cerere de schimbare a regimului de detentie, acceptata in cele din urma de Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Gabriel Botezan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba, a dat si un prim comunicat oficial, acesta confirmand informatia: "Regimul semideschis de detentie se refera in general la libertatea de miscare atat in unitatea de detentie cat si in exterior, persoanele private de libertate aflandu-se mereu sub paza", a spus acesta, potrivit ziare.com

La Poarta Alba se mai afla Gigi, nasul lui Borcea, si Victor Becali, singurul care a ramas la Slobozia fiind Ioan Becali.

Ceilalti condamnati in Dosarul Transferurilor, George Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu se afla la Penitenciarul Rahova, in timp ce Gheorghe Netoiu isi ispaseste pedeapsa la Craiova.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies