Mihai Stoica Curtea de Apel Fotbal intern

AMANARE! Cand afla MM Stoica daca va fi eliberat! "In cateva ore, echipa mea va castiga Cupa iar eu sunt in penitenciar!"

Zi extrem de importanta pentru managerul Stelei, Mihai Stoica

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 13:00
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 15:26

LIVE UPDATE: 

15:13 Judecatorii au amanat verdictul pentru data de 30 mai!

13.00 Curtea de Apel este in pronuntare in acest clipe - urmeaza sa fie anuntat verdictul

12:44 Teodora Stoica a fost lasata sa mearga la tatal ei si s-a prabusit in bratele acestuia, amandoi incepand sa planga

12:42 "Aceasta condamnare condamna o familie care traia din castigurile mele, e adevarat, castiguri generoase. De 22 de ani am facut numai performante. Nu sunt un infractor. Am luat titlul de campion. Peste cateva ore, echipa mea va castiga Cupa Romaniei iar eu sunt intr-un penitenciar. Aceasta familie trebuie sa traiasca din 2 pensii ale parintilor mei care au 80 si 70 de ani"

12:40 "Nu vreau sa vorbesc foarte mult. La ultima sedinta am vorbit 63 de minute si am iesit in aplauze, dar tot in inchisoare m-am dus. In viata mea nu am fost decat un performer, nu sunt un infractor" a mai spus MM Stoica.

12:35 MM Stoica a luat cuvantul: "De aproape 3 luni de zile nu fac altceva decat sa studiez, imi aduc aminte de facultate, sunt nevinovat. In privinta mea, toate faptele sunt prescrise. Voi avea castig de cauza la CEDO. Consider ca aceasta condamnare a fost cu rea credinta"

12:20 Teodora Stoica a intrat si ea in sala de judecata. E imbracata in negru si se vede ca a plans. 

12:10 Nicolae Dica si cu team-managerul Stelei, Marius Ianuli, l-au insotit pe Mihai Stoica la Curtea de Apel. Fotbalistul Viitorului a declarat ca spera ca MM Stoica sa fie eliberat si sa mearga diseara pe stadion, la finala Cupei.

Poate fi eliberat

Mihai Stoica a facut contestatie la Curtea de Apel pentru anularea pedepsei de condamnare la inchisoare pentru 3 ani si 6 luni in Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica a fost dus in catuse la Curtea de Apel, el urmand sa fie prezent la judecata - el cere sa fie judecat dupa noul Cod Penal, fiind condamnat dupa cel vechi.

Astazi nu se poate da o amanare, judecatorii urmand sa anunte o decizie. MM Stoica a fost adus la ora 11.30 la Curtea de Apel, urmand ca judecata sa inceapa in jurul ore 12.00. MM Stoica este imbracat intr-un costum impecabil, de parca ar fi venit direct de acasa!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies