Academia Hagi ramane cea mai tare din Romania! Pustii de la Viitorul au castigat al treilea titlu la rand! Secretul succesului

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 13:52
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 22:13

Viitorul Constanta a castigat joi seara titlul national la Juniori A pentru al treilea an la rand! Echipa lui Hagi s-a impus in finala in fata lui U Cluj cu 1-0 prin golul marcat de Bogdan Vasile in minutul 75 din penalty.

Dupa incheierea finalei a avut loc festivitatea de premiere, in cadrul careia au fost acordate si doua premii speciale, ambele cucerite de jucatorii constanteni. Astfel, Catalin Cabuz a primit trofeul pentru "Portarul finalei", in timp ce Adrian Boitos a fost desemnat "Cel mai bun jucator al finalei", exact in ziua in care a implinit 19 ani.

Academia Hagi ramane cea mai tare din Romania! Au sarbatorit cu selfie-uri! Vezi AICI cine sunt pustii de milioane ai Romaniei! Ei ne promit turnee finale! 

*Acesta este un articol publicitar.

HAGI S-A ALIAT CU PEPSI PENTRU CEL MAI TARE PROIECT DIN EUROPA DE EST!

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi este cel mai mare proiect privat din Estul Europei pentru initierea, formarea si educarea tinerelor talente in fotbal.

Hagi colaboreaza cu Pepsi pentru a promova viitorul fotbalului romanesc. Prin platforma Next 11, Hagi si Pepsi isi propun sa ofere conditii optime de pregatire generatiilor viitoare de jucatori de top in fotbalul international. Cu o traditie solida in sustinerea tinerelor talente din fotbal la nivel national si international, Pepsi este primul si cel mai consecvent sustinator al proiectului Next 11.

Proiectul Next 11 are nevoie de sustinatori puternici, care sa inteleaga pasiunea pentru sport si sa impartaseasca aceleasi valori bazate pe devotament, autenticitate, respect, daruire si spirit de echipa. Parteneriatul intre Pepsi si Academia “Gheorghe Hagi” a avut mereu la baza aceste valori comune.  

In cei peste patru ani de existenta a programului Next 11, 45 de tineri fotbalisti de la Academia Gheorghe Hagi au fost convocati la nationalele de juniori si tineret ale Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!