FCSB CSA Florin Talpan Gheorghe Mustata Fotbal intern

Liderul galeriei FCSB continua razboiul cu juristul CSA: "Talpan trebuie sa inteleaga asta!" Ce mesaj i-a transmis

Cererea lui Florin Talpan de recuzare a completului de judecata in procesul pentru palmaresul Stelei a fost respinsa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2020, 15:36
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2020, 15:38

Continua tensiunile dintre juristul CSA Steaua Florin Talpan si Gheorghe Mustata, liderul galeriei de la FCSB si reprezentantul Asociatiei Salvati Steaua.

Daca la ultimul termen de la Curtea de Apel, Talpan a cerut in doua randuri ca Mustata sa fie evacuat din sala de judecata, de data aceasta suporterul FCSB l-a ironizat pe juristul CSA.

Mustata a fost deranjat de faptul ca Talpan a aparut in cateva fotografii alaturi de suporterii de la Peluza Sud Steaua imbracat in uniforma militara. El sustine ca prin acest gest, juristul CSA a incercat sa puna presiune pe judecatori.

Astfel, Gheorghe Mustata i-a transmis lui Florin Talpan un mesaj in acest sens si sustine ca faptul ca i-a fost respinsa cererea este consecinta comportamentului sau.

"Talpan trebuie sa inteleaga ca nu merge cu presiunea pe judecatori. Asa a fost invatat sa faca mereu si uitati ca acum a primit ceea ce a meritat.

Eu nu voi lasa niciun suporter de al nostru sa vina vreodata pe la instanta cu mesaje sau nu mai stiu eu ce fel de prostii. Eu, daca merg in sala, o fac doar ca sunt parte in proces.

Vreau sa il anunt ceva pe domnul Talpan, dar sa il si intreb un lucru. S-a plans de mine la judecatori ca e pandemie si nu respect eu distantarea sociala acolo in sala, dar el ce a facut? A vrut sa puna presiune pe judecatori si s-a imbracat in haina militara si a facut acea poza cu ultrasii. Pai, acolo unde este distantarea, domnule Talpan? Dar vreau sa stiti ca i-am facut si mai multe plangeri dupa aparitia acelei poze. I-am facut plangere la Ministrul Apararii si la domnul presedinte Iohannis. Vi se pare normal ca un militar sa apara cu haina militara intre ultrasi?

Talpan nu vede ca domnul comandant Hincu a inceput sa se delimiteze de actiunile lui? E un lucru normal ca acea cerere de recuzare a completului de judecatori i-a fost respinsa lui Talpan. Dansul a vrut sa faca presiune pe judecatori si s-a ales cu o bila neagra. Chiar il rog sa se mai imbrace in haina militara si sa se mai duca intre ultrasi. O sa il vada o Romanie intreaga si o sa isi dea seama cu ce om ne confruntam noi", a spus Gheorghe Mustata pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!