reghecampf CSU Craiova FCSB Laurentiu Reghecampf Liga 1 Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, resemnat după eliminarea din cupele europene! "Nu este ușor pentru fotbalul romanesc"

Laurențiu Reghecampf, resemnat după eliminarea din cupele europene! "Nu este ușor pentru fotbalul romanesc"

Craiova a remizat cu Laci, 0-0, și a fost eliminată din preliminariile Conference League.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 23:56
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 01:12

Aflat la debut pe banca Universității Craiova, Reghecampf s-a declarat resemnat după partida cu Laci, terminată 0-0, care a dus la eliminarea oltenilor din preliminariile Conference League, chiar de la primul tur în care au intrat. Fostul antrenor de la FCSB spune că toate rezultatele echipelor românești dovedesc valoarea actuală și a comparat situația din fotbalul autohton cu viața de zi cu zi.

"A fost un meci special, veneam după un meci pierdut cu 1-0. Le-am spus jucătorilor la analiză că va fi greu, o echipă luptătoare, compactă. Am avut șanse, de 2-3 ori, daca marca Koljic în prima repriză altfel discutam. Vom face o analiză, în două zile avem următorul meci, eu doar trebuie să încerc să-i îmbărbătez, să creez un nucleu.

  • Laurențiu Reghecampf, resemnat după eliminarea din cupele europene! Nu este ușor pentru fotbalul romanesc

Vom vedea duminică, avem un meci greu. O să încerc să aduc jucătorii la un nivel la care să putem să jucăm cu orice echipă. Am încercat să-i strâng și să-i calmez. Asta ne este nivelul daca ne scot echipele din Slovacia, Kazakhstan, Albania", a spus Laurențiu Reghecampf la digisport.

"Noi lucrăm în fiecare zi cu ce avem"

 

"Nu este ușor pentru fotbalul romanesc ca intr-o zi sa-ti iasa 3 echipe. Noi lucrăm în fiecare zi cu ce avem, cu ce putem, cu tot ce se întâmpla în România în general", a spus Laurențiu Reghecampf, conform sursei citată

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!