Kira și Ianis Hagi știu ce au de făcut la "pensia" lui Gică Hagi. Reacția excepțională a "Regelui"

Kira Hagi Gica Hagi Ianis Hagi Fotbal intern Incredibil! "Da, chiar acolo jucam!" Kira Hagi, departe DE TOT ce ti-ai imaginat! Pe ce post joaca fotbal fiica lui Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 13:26
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2022, 13:43

Patron și manager la Farul, liderul campionatului, Gică Hagi e mândru de copiii săi. 

Kira a pășit pe latura artistică, devenind actriță, în timp ce Ianis Hagi, component al grupării Glasgow Rangers, e unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români. 

Gică Hagi a vorbit în timpul unui podcast despre ce așteptări are de la Kira și Ianis când se va retrage din fotbal și va conduce, poate, din umbră clubul său. 

  • Incredibil! Da, chiar acolo jucam! Kira Hagi, departe DE TOT ce ti-ai imaginat! Pe ce post joaca fotbal fiica lui Hagi

”Aștept ca la bătrânețe să îmi plătească concediile și mesele. Toate, da. Sunt obligați. Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord.

Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei.

De aceea eu cred că nu au uitat și vor face așa”, a spus Gheorghe Hagi, într-un podcast realizat de Mihai Bobonete. 

Fata ”Regelui” și a Marilenei Hagi a debutat în actorie în anul 2014, când a jucat în filmul “Bucureşti, te iubesc”, unde a avut rolul principal. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!