Gica Hagi Anghel Iordanescu Dan Petrescu Generatia de aur Gheorghe Hagi Fotbal intern

Gică Hagi a dezvăluit cine era fotbalistul din „Generația de Aur” care îl contra mereu: „Ne-a dat Iordănescu afară!”

Gică Hagi a oferit noi mărturisit din perioada „Generației de Aur”. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 17:20
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 17:22

Gică Hagi (57 ani) și Dan Petrescu (54 ani) au o relație specială. Înaintea meciurilor dintre Farul Constanța și CFR Cluj ambii vorbesc la superlativ unul de altul și se laudă cu fiecare ocazie. Însă, „Regele” a mărturisit că la antrenamentele echipei naționale se ciondănea de fiecare dată cu „Bursucul”. Atât de tare, încât Angel Iordănescu (72 ani) i-a băgat în ședință. 

Gică Hagi, despre contrele cu Dan Petrescu de la echipa națională 

„Cu Petrescu am avut probleme. Noi jucam la antrenamente, făceam miuțe. Eram în echipe diferite și ne ciondăneam, că fiecare voia să câștige. 

Și ne certam, ne certam, până ne-a dat Iordănescu afară. Ne-a băgat în ședință și ne-a zis că nu e bine ce facem. Dar treceam peste, erau lucruri de antrenament și atât”, a declarat Gică în podcastul ”DA BRAVO”, realizat de Mihai Bobonete. 

„Cine a fost idolul femeilor în Generația de Aur?” Gică Hagi a dat două nume 

Dincolo de rezultatele sportive: trei calificări consecutive la CM (1990, 1994, 1998), în cartea „Generației de Aur” sunt și capitole legate de... timpul liber. Într-un interviu realizat de Mihai Bobonete, Gică Hagi a fos întrebat, printre altele, cine a fost „idolul femeilor” în acea perioadă.  

„Ilie (Dumitrescu)! El era. Ilie, Dan (Petrescu). Lui mereu i-a plăcut acest lucru, arată wow și acum. Tot Ilie Dumitrescu (n.r.: cine era glumețul). Și Ionuț Lupescu. Făceam de toate, îți dai seama, când stăteam atâtea zile în cantonament”, a fost răspunsul lui Gică Hagi. 

Ilie Dumitrescu e în prezent analist sportiv la Digi Sport, în timp ce Dan Petrescu ocupă funcția de antrenor la campioana CFR Cluj, echipă care joi a învins-o în deplasare pe Slavia Praga, scor 1-0, în etapa a treia din Conference League. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!