GALERIE FOTO Jucătorii Generației de Aur, în formă fizică tot mai bună. Astăzi au fost vizitați de Mircea Lucescu și Gabi Balint

Generatia de aur Arcul de Triumf Gabi Balint meci generatia de aur Mircea Lucescu Fotbal intern Florin Prunea, Mircea Lucescu, Bogdan Stelea / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 15:50
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 15:42

Membrii Generației de Aur se pregătesc serios pentru meciul de retragere care se va desfășura sâmbătă pe Arena Națională. Evenimentul va fi transmis în direct, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO.

Lucescu și Balint i-au încurajat de pe margine

Jucătorii generației considerate cea mai bună din istoria fotbalului românesc s-au antrenat și astăzi pe arena Arcul de Triumf din București. La ședința de pregătire, desfășurată sub atenta coordonare a unui preparator fizic profesionist, au fost prezenți foștii fotbaliști Bogdan Stelea, Florin Prunea, Ștefan Preda (portari), toți trei intrați pe mâna antrenorului Dumitru Moraru, dar și Gică Popescu, Ioan Lupescu, Miodrag Belodedici, Gheorghe Mihali, Viorel Moldovan, Basarab Panduru și Marius Lăcătuș.

Tibor Selymes a urmărit ședința de pregătire de pe margine, acuzând o ușoară stare de oboseală după antrenamentele din zilele precedente. Grupul a fost vizitat de Mircea Lucescu, care s-a întreținut minute în șir cu mulți dintre foștii săi elevi, Gabi Balint a stat și el pe marginea gazonului și și-a încurajat foștii colegi de generație, iar Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism şi Fitness, a fost invitatul organizatorilor și a fost întrebat în glumă dacă a venit să-l racoleze pentru concursuri pe "Arnold" Stelea. 

  • Florin Prunea / Foto - Gabriel Chirea

Meciul se va juca cu casa închisă

Meciul de adio al Generatiei de Aur va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024, ora 20:30, pe Arena Națională din București. Conform informațiilor existente, partida se va disputa cu casa închisă, urmând să fie urmărită din tribune de peste 50.000 de spectatori. 

Echipa starurilor internaționale invitate va fi antrenată de Jose Mourinho și din lot vor face parte, printre alții, Rivaldo, Christian Karembeu, Hristo Stoichkov, Dida, Nuno Gomes sau Eric Abidal.

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!