FOTO EXCLUSIV Cum și-a făcut apariția Ionuț Lupescu la antrenamentele ”Generației de Aur”! Meciul este sâmbătă, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO

Generatia de aur Ionut Lupescu Fotbal intern Ionuț Lupescu / Foto: Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 13:12
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 13:12

Membrii ”Generației de Aur” se pregătesc pentru meciul de retragere care se va desfășura sâmbătă pe Arena Națională. Evenimentul va fi transmis în direct de la 20:30 pe PRO TV și VOYO.

Pregătirile sunt în toi, iar ”tricolorii” se antrenează intens pe stadionul ”Arcul de Triumf” înaintea meciului la care vor participa staruri internaționale din lumea fotbalului. Adversarii României în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai ”tricolorilor” de la formațiile la care au activat în străinătate.

  • Ionuț Lupescu / Foto: Gabi Chirea

Cum a apărut Ionuț Lupescu la antrenamentele ”Generației de Aur”

Ionuț Lupescu a ajuns marți la antrenamente însoțit de soția sa. Fostul mare fotbalist a coborât în grabă din mașină, și-a luat geanta cu echipamentul și s-a îndreptat spre intrarea arenei ”Arcul de Triumf”.

Înainte de a trece la treabă, Lupescu a împărțit câteva autografe fanilor care îl așteptau la stadion ”echipați” cu tricourile României.

Și Gabi Balint a avut parte de același tratament din partea suporterilor. Venit la stadion pe o trotinetă electrică, Balint, care, alături de Anghel Iordănescu, este antrenorul echipei, a fost luat cu asalt de suporterii aflați în fața arenei ”Arcul de Triumf”.

Cum arată lotul României la meciul de retragere al Generației de Aur

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Medic: Pompiliu Popescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!