Ion Țiriac s-a răzgândit! Nu mai bagă bani la Dinamo, însă face o investiție uriașă la Brașov

Ion Tiriac Dinamo Fotbal intern Ion Țiriac / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Martie 2024, 09:42
Data actualizarii: Duminica 17 Martie 2024, 09:44

Ion Țiriac investește zece milioane de euro în sportul juvenil din Brașov.

Omul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că va investi 10 milioane de euro în construirea de noi infrastructuri sportive dedicate tinerilor din Brașov. Investiția va include o arenă de hochei, o sală de judo și o sală de scrimă.

"Sunt în măsură să finalizez săptămâna aceasta un acord cu primăria Brașov", a declarat Țiriac pentru GPS. "Le voi construi un stadion de hochei similar cu cel de la Otopeni, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă."

Țiriac, investiție uriașă în Brașov

"Am promis să le fac sală de judo, pentru că sunt buni la judo. Și, Covaliu, eu plătesc, dar el să-și facă culoarele de scrimă. Le fac... undeva între 8 și 10 milioane de euro", a punctat afaceristul român.

Țiriac a explicat că preferă să investească în sportul juvenil din Brașov decât să se implice la Dinamo București. "Ce să facă Dinamo cu banii mei?", a spus el. "Mai bine dau pentru copii treaba asta decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt."

Investiția lui Țiriac ar putea oferi tinerilor din Brașov posibilitatea de a se antrena în condiții moderne și de a-și atinge potențialul maxim. Rămâne de văzut dacă investiția se va concretiza în cele din urmă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!