Fotbal intern

Noi detalii despre relația Gigi Becali - Nuțu Cămătaru: „A luat fotoliul și a intrat cu el direct prin geam!”

Noi pasaje despre perioada când Gigi Becali mergea la cazino.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:14
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:30

De când Codin Maticiuc a lansat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, mai multe detalii neștiute despre interlop au ieșit la iveală. Cum ar fi că Ion Balint trebuia să devină patronul Stelei București, doar că acesta a refuzat și l-a recomandat pe Gigi Becali. 

În cele din urmă, patronul FCSB-ului a recunoscut, în direct la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că singura relație pe care o avea cu Nuțu Cămătaru era stric „profesională”, când îi împrumuta la cazino câteva sute de mii de euro. Iar fanatik susține că la începutul anilor 2000, de nervi, Gigi Becali a spart un geam cu fotoliul pentru că pierduse la jocurile de noroc.

Seară de seară mergea în cazinouri, mai ales la Vernescu. Avea o zonă privată, doar pentru el, unde juca în principal ruletă, dar și black-jack. Pierdea sume mari de bani și la un moment dat s-a trezit într-o criză de lichidități. Avea două pasiuni, care la acea oră, îl costau enorm. Steaua, acolo unde încă nu pusese mâna pe hățuri, dar era nevoit să investească cât mai mult pentru a-și spori ulterior puterea ca și acționar și … jocurile! Era conștient de ceea ce făcea, dar pur și simplu nu se putea opri.

Țin minte că, la un moment dat, ca să scape cumva, a făcut intenționat un scandal monstru la Vernescu. Știa că îl vor pune pe black-list și spera ca astfel să nu mai poate intra ca să joace. Într-o noapte, după ce a pierdut tot, și-a luat bricheta Dupont și a aruncat-o în vitraliile respectivei locații. Bricheta de aur s-a lovit de o ramă și s-a îndoit, dar sticla tot nu s-a spart! De furie a luat un fotoliu și a intrat cu el direct printr-un geam! Țăndări l-a făcut! Evident că a fost dat afară și interzis, dar totul a durat maxim două săptămâni. Că doar ăia nu erau proști să piardă cloșca cu puii de aur!? Așa proceda și Giovani, dar ambii erau suspendați maxim o lună, după care erau reprimiți și redeveneau apți de joc”, potrivit aceleiași surse. 

Gigi Becali a apelat la Nuțu Cămătaru pentru a „pedepsi” pe cineva

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a spus Nuțu Cămătaru.

Modifică setările cookies