Daniel Oprita csa steaua Liga 2 Daniel Oprița, contestat după egalul cu Șelimbăr: „Bă, băiatule, jocul are două reprize!”

"Ne-am arătat limitele!" Daniel Oprița a rămas cu un gust amar după meciul CSA Steaua - U Cluj 0-1

Discursul antrenorului Stelei, la finele partidei din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 21:21
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 21:39

CSA Steaua a pierdut, scor 0-1, partida de pe arena din Ghencea, cu Universitatea Cluj, în etapa a 14-a a Ligii a II-a.

”Prima înfrângere acasă, nu ştiu dacă meritată, dar de câştigat, nu meritam să câştigăm în seara asta pentru că nu am pus probleme. A fost un meci echilbirat, jocul greşeală aşteaptă într-un meci ca ăsta. Noi am greşit, a fost mingea la noi, am pierdut la mijlocul terenului şi am primit acel gol. 

Nu meritam să câştigăm, ne-am arătat limitele în meciurile cu primele patru clasate pentru că, practic, la Sibiu, am câştigat printr-un gol norocos. Ei au avut jucători cu calitate individuală care au rezolvat jocul, cum e Blejdea, a ştiut ce să facă cu mingea. Noi am scăpat, dar de fiecare dată am pierdut mingea.

Azi, nu meritam să câştigăm, 0-0 era un rezultat bun pentru noi, în condiţiile în care s-a desfăşurat jocul, pentru că n-am pus probleme pe faza de atac”, a spus Daniel Oprița, la finalul partidei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hofman în minutul 72. Lider în eșalonul secund este Petrolul, cu 39 de puncte, Universitatea Cluj ocupă locul secund, cu 33 de puncte, iar FC Hermannstadt se situează pe 3, cu 31 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!