Ivașcu și-a scos certificat medico-legal! De câte zile de internare are nevoie după conflictul de la Cluj

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 19:40
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 20:20

S-a ajuns la plângeri penale după conflictul de la Cluj!

UPDATE | CFR Cluj a ieșit șifonată după „dubla” cu Steaua Roșie Belgrad (6-1 la general), din playoff-ul Europa League, iar Ioan Ivașcu, juristul clubului, a ieșit șifonat după bătaia de la finalul meciului, din vestiarul ardelenilor.

Fostul jurist al lui CFR a suferit mai multe traumatisme după conflictul în care au fost implicați și Viorel Boncoi, Radu Pralea și cu bodyguarzii trimiși de patronul Neluțu Varga.

Ivașcu și-a scos, vineri, certificat medical, din care reiese că acesta va avea nevoie de o spitalizare de opt zile, potrivit Digi Sport.

ȘTIREA INIȚIALĂ

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Steaua Roșie Belgrad, 1-6 la general. 

Meciul a fost unul extrem de tensionat, mai ales după umilința suferită în meciul de la Belgrad, 5-0. Tensiunile și-au spus cuvântul la final, iar oficialii clubului au declanșat un scandal monstru la vestiare. 

Din sursele sport.ro, conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi și Radu Pralea, kinetoterapeuții echipei, iar de acolo lucrurile au degenerat și a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor. Mai mult, din imagini se vede cum unii jucători de la CFR Cluj încearcă să intervină pentru a atenua conflictul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!