S-a ajuns la poliție! Plângere penală depusă după incidentele de la finalul partidei CFR - Steaua Roșie 

CFR Cluj Steaua Rosie Belgrad Superliga S-a ajuns la poliție! Plângere penală depusă după incidentele de după CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 18:32
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 18:34

CFR Cluj va juca în grupele Conference League, după ce a pierdut dubla cu Steaua Rpșie Belgrad cu scorul de 6-1.

După fluireul final al meciului de la Cluj, câștigat de campioana Serbiei cu 2-1, într-un birou de-al CFR-ului s-a iscat o bătălie. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal generat de tensiunea creată în urma rezultatului dublei cu Steaua Roșie Belgrad.

Presa din Serbia a publicat un filmuleț în care mai mulți oficiali ai CFR s-au luat la bătaie după meci. Se pare că inițial totul a fost doar o ceartă verbală între Viorel Boncoi șiu Ionuț Ivașcu, kinoterapeutul echipei, respectiv juristul echipei.

Plângere penală depusă după incidentele de la finalul partidei CFR - Steaua Roșie 

 

Ei s-au certat pe tunelul de la vestiare, iar până când au ajuns în biroul cu pricina lucrurile s-au degenerat. Intrați în birou, aceștia s-au luat la bătaie. Marian Copilu a asistat la această dispută, intervenind uluitor, ia imaginile au fost surprinse, în exclusivitate, de reporterii www.sport.ro/PRO TV.

Vasile Tăgean, om de pază al echipei, a încercat să aplaneze conflictul. Dintre fotbaliști, Denis Ciubotariu și Mario Camora au intervenit. Vioren Boncoi s-a ales cu capul spart în urma acestei dispute. Denis Ciubotariu ar fi primit un pumn de la un bodyguard, scrie Gsp. Aceiași publicație anunță că Neluțu Varga i-ar fi trimis pe cei din echipa de bază să îi bată pe Marian Copilu și pe Ioan Ivașcu.

Se pare că Ioan Ivașcu a decis să depună o plângere la poliție, în urma acestor evenimente. De altfel, Poliția din Cluj a publicat un comunicat de presă prin care a anunțat ancheta, după ce Ivașcu și-a scor certificat medico-legal.

"În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate", este scris în comunicatul poliţiei din Cluj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!