VIDEO "Îl dau afară!" :) Reacția lui Gigi Becali când a fost întrebat dacă îi prelungește contractul lui Charalambous

Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 16:20
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 16:22

FCSB s-a încurcat cu Rapid, scor 2-2, în ultima etapă a turului play-off-ului Superligii, însă rămâne principala favorită la titlu, având 11 puncte avans față de ocupanta locului doi.

Elias Charalambous, sosit la FCSB în martie 2023, este la un pas să-i aducă grupări patronate de Gigi Becali titlul la care visează de nouă ani.

În acest context, Gigi Becali a fost întrebat dacă-i va prelungi înțelegerea lui Elias Charalambus, care mai are contract cu FCSB până în vară.

Patronul FCSB a răspuns în glumă că îl dă afară pe antrenorul de 43 de ani: "Ce întrebare e asta? Îl dau afară (n.r.- râde)", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat deja că îi va prelungi înțelegerea lui Charalambous

(n.r. - Îi prelungiți contractul lui Charalambous) Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r. - contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r. - reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, spune Gigi Becali în urmă cu trei luni.

Elias Charalambous a strâns 51 de meciuri pe banca FCSB, adunând în medie 2.04 puncte pe meci.

Clasament play-off Superliga

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!