VIDEO Gigi Becali a anunțat ce urmează pentru Vlad Chiricheș la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 14:36
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 15:08

Pierdere importantă pentru liderul Superligii României. 

Accidentat în prima repriză a meciului FCSB - Rapid 2-2, Vlad Chiricheș (34 de ani) va lipsi de pe gazon cel puțin o lună. Stoperul care a jucat în Premier League și Serie A a fost înlocuit în minutul 42 de Elias Charalambous cu fundașul camerunez Joyskim Dawa, care a făcut duo în centrul defensivei cu sud-africanul Ngezana. 

Vlad Chiricheș lipsește o lună!

Chiricheș s-a accidentat la cot, a încercat să rămână pe teren, însă a realizat că durerile persistă. Stoperul revenise recent la FCSB și jucase la un nivel excelent în ultimele patru partide ale liderului Superligii. 

  • Vlad Chiricheș / Foto - Gabriel Chirea

Într-un interviu oferit luni dimineață, în care a vorbit și despre transferuri, Gigi Becali, patronul de la FCSB și-a exprimat regretul că stoperul nu va mai fi apt de joc până la finele sezonului. 

”Chiricheș, patru săptămâni.. Păcat, asta e, îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluție, am câștigat 4 meciuri cu el, e mare lucru”, a declarat Gigi Becali. 

Lovitura pentru FCSB e cu atât mai mare cu cât în ultimele meciuri se sudase cuplul de fundași centrali Chiricheș - Ngezana. Mai mult, Chiricheș speră să prindă lotul României pentru Campionatul European din Germania, transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!