VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali "trage" la țintă! Anunț în direct legat de transferuri la FCSB

FCSB a fost învinsă joi, cu 2-1 (2-1), de echipa norvegiană Viking Stavanger, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 18:05
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 18:17

FCSB nu se oprește din goana după transferuri. Echipă care nu a mai cucerit titlul în România din 2015, gruparea patronată de Gigi Becali mai are posturi pe care nu are dubluri.

Gigi Becali anunță transferuri

Problema s-a acutizat în debutul de sezon, iar meciurile din Superliga și din Conference League i-au întărit lui Becali convingerea că trebuie să mai aducă fotbaliști pentru a forma o echipă compatibilă cu aspirațiile sale. 

La Ora Exactă în Sport, vineri dimineața, omul de afaceri a susținut că trebuie să mai acopere două posturi, însă a și precizat că dacă FCSB nu se va calificat în grupele Conference League, va pune stop transferurilor. 

'Un atacant central și un fundaș central ne trebuie neapărat dacă ne calificăm și cred că ne calificăm. Dacă nu, Doamne Ferește, nu mai cumpăr nimic!", a anunțat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

Transferurile FCSB-ului din această vară

  • Joyskim Dawa
  • Rachid Bouhenna
  • Jonas Tamm
  • Bogdan Rusu 
  • David Miculescu 
  • Eduard Radaslavescu
  • Radu Boboc
  • Marco Dulca 
  • Vadim Rață

FCSB - Viking 1-2, speranțe "arse"

FCSB a deschis scorul foarte rapid, în minutul 3, prin Florinel Coman, care a trimis în plasă mingea revenită din transversală după lovitura de cap a lui David Miculescu. Viking a punctat de două ori după ezitări ale defensivei gazdelor, în minutul 5, prin Kevin Aleksander Kabran, şi în minutul 35, prin Sondre Flem Bjoershol.

FCSB a reuşit să creeze de multe ori pericol în faţa unui adversar foarte pragmatic, care s-a apărat aglomerat. Echipa bucureşteană nu a avut şansă şi a acuzat lipsa unui lider, iar Octavian Popescu a prins o zi foarte slabă. Vicecampioana României a început foarte bine, cu un gol în minutul 3: Pantea a centrat bine de pe dreapta, Miculescu a trimis cu capul în transversală, iar mingea a ajuns la Coman, care l-a învins pe portarul Gunnarsson.

Viking a egalat aproape imediat, în minutul 5, prin Kabran, cu o execuţie surprinzătoare de la marginea careului, pe fondul nesiguranţei din apărarea lui FCSB. Coman a şutat peste poartă (7). Edjouma a trimis cu capul în transversală (14). Gunnarsson a fost atent la şuturile lui Coman (16) şi Olaru (26).

Când FCSB părea să controleze meciul, jucătorii lui Nicolae Dică s-au poziţionat greşit la o lovitură liberă a oaspeţilor, iar fundaşul Bjoershol a profitat şi a adus-o pe Viking în avantaj (35).

Trei minute mai târziu, goalkeeperul lui Viking a salvat la lovitura de cap a lui Edjouma, iar Miculescu nu a reuşit să împingă în poartă. În repriza a doua, FCSB a atacat susţinut, iar Viking s-a apărat cu toată echipa şi a tras de timp într-o manieră exasperantă.

Octavian Popescu a şutat în plasa laterală (58). Dawa a trimis imprecis la o minge întoarsă de Edjouma (63). Edjouma i-a luat faţa goalkeeperului advers, dar nu a nimerit spaţiul porţii (66). Gunnarsson a intervenit spectaculos la o minge deviată de un fundaş al oaspeţilor (71), apoi a fost atent la loviturile de cap ale lui Cordea (78) şi Raţă (81).

Modifică setările cookies