EXCLUSIV Gigi Becali vrea la pachet trei jucători de la Farul. Louis Munteanu nu se află printre ei

transfer fcsb constantin grameni Dan Sirbu Gigi Becali transferuri FCSB Ionut Cojocaru Superliga Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 13:21
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 13:22

FCSB a câștigat primul titlu de campioană, după o pauză de nouă ani.

Deși se spune că Louis Munteanu se află pe lista noii compioane a României, transferul este improbabil, pentru că Fiorentina cere în jur de 3 milioane de euro pentru cedarea sa. 

Trei transferuri, pentru suma cerută pentru Munteanu

În schimb, pentru o sumă asemănătoare cu cea cerută de toscani pentru Munteanu, patronul Gigi Becali ar putea obține trei jucători tineri și valoroși de la Farul Contanța, cu care să-și asigure viitorul în trei compartimente diferite. 

  • Florinel Coman / Foto - Gabriel Chirea

După ce mutarea stoperului Mihai Popescu a căzut, latifundiarul s-ar fi decis să ofere prelungirea contractului pentru majoritatea jucătorilor actuali și să încerce să transfere mai mulți fotbaliști tineri, cărora să le crească masiv cota de transfer în campionatul viitor. 

Grameni, Sîrbu și Cojocaru, pe lista celor remarcați de Becali

Conform informațiilor Sport.ro, aceștia sunt Constantin Grameni (21 de ani), Dan Sîrbu (21 de ani) și Ionuț Cojocaru (20 de ani). Primul este născut la Constanța, evoluează ca mijlocaș central și a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Farului în acest an. El este cotat momentan la 2 milioane de euro și mai este urmărit de cluburi din Portugalia și Italia, fiind și o prioritate pentru rapidistul Dan Șucu.

În acest sezon, el a bifat 36 de prezențe și 3 goluri în Superligă, fiind considerat un jucător de mare perspectivă, iar cei de la FCSB îl consideră un înlocuitor perfect pentru Darius Olaru, pentru care există mia multe echipe interesate din străinătate.  

Grameni, înlocuitor pentru Olaru. Cojocaru, considerat copia fidelă a lui Coman

Sîrbu este născut la Galați, are un fizic bun (187cm), poate evolua ca fundaș dreapta, fundaș central și închizător și este cotat la 650.000 de euro. În această stagiune a stâns 28 de meciuri în campionat. Acesta ar urma să crească un sezon pe lângă veteranul Vali Crețu, iar apoi să se lupte pentru titularizare cu Pantea și Antwi.  

Cojocaru (183cm) este născut la Brăila, este un jucător polivalent (extremă stânga, mijlocaș central ofensiv, vârf fals) și este cotat la doar 100.000 de euro. A fost promovat în lotul echipei de seniori în 2022, debutând chiar într-o victorie a dobrogenilor contra FCSB (3-1), dar a explodat în acest an, având 4 goluri marcate în 9 meciuri jucate în Superligă. El este văzut ca o copie fidelă a lui Florinel Coman, care este aproape de o plecare în Qatar, având aceeași forță de pătrundere și execuții neașteptate. 

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!