Fotbal intern

Gigi Becali, luat la rost de englezi! Caracterizarea care nu-i face deloc cinste patronului FCSB

Englezii îl plasează pe Gigi Becali în rândurile „personajelor negative” din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 14:51
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 14:57

Jurnaliștii de la World Soccer, o revistă lunară din Anglia, contrariați de declarațiile patronului FCSB, referitoare la posibilitatea ca vaccinul anti-Covid-19 să afecteze calitățile sportive fotbaliștilor.

„Cei de la FCSB au fost forţaţi să facă o clarificare după ce patronul lor, Gigi Becali, a spus că nu va băga în teren jucători vaccinaţi anti-COVID-19 pentru că: «Tuturor oamenilor vaccinaţi le scade puterea!».

Într-un comunicat, FCSB a confirmat că jucătorii lor vaccinaţi vor continua să evolueze şi că patronul a glumit”, se arată în revista „World Soccer” din această lună, citați de cei de la Fanatik.

Becali se opune vaccinării

Gigi Becali nu vede cu ochi buni vaccinarea împotriva coronavirusului și le-a recomandat jucătorilor și oamenilor din staff-ul clubului să nu se imunizeze impotriva SARS-CoV-2.

„El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele trei meciuri, i-am zis lui MM Stoica: Ăsta joacă la orice echipă din lume. Nu ştiu ce s-a întâmplat după. Şi l-am tot forţat. Ziceam: Stai, mă, puţin. S-a schimbat omul?

O să râdeţi, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinaţi le scade puterea. N-aţi văzut şi la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! La toţi”, a susținut Gigi Becali, la PRO X, în urmă cu o lună.

Modifică setările cookies