Liga 1

MM Stoica aruncă vestiarele rivalelor în aer: „La Craiova și la Rapid se face la fel ca la FCSB!”

Mihai Stoica, managerul general de FCSB, îi ia apărarea lui Gigi Becali arătând cu degetul spre alte echipe din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 11:23
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 11:30

Practic, MM lasă de înțeles că patronul FCSB este îndreptățit să intervină peste antrenor la echipă, deoarece același lucru se întâmplă și la alte cluburi din Liga 1.

Managerul general al vicecampioanei susține că are informații clare că la Rapid și Universitatea Craiova se întâmplă la fel: patronul ordonă schimbările.

MM Stoica: „Nu mai face Gigi schimbările!”

„Am multe informaţii în sensul ăsta (n.r. – că Mihai Rotaru şi Victor Angelescu se implică la schimbări). Foarte multe, la foarte multe echipe se întâmplă asta.

Nu înţeleg de ce (n.r. - se vorbeşte despre intervenţiile lui Gigi Becali la echipă), nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. Ok. Fac şi alţii în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeţi? Dacă omul iese şi spune că nu le mai face… Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

FCSB o întâlnește pe FC Argeș, în deplasare, duminică seara, de la ora 19:00, în etapa a doua din playoff. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies