VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali încă n-a scăpat de emoții! Ar putea fi obligat să plătească daune de până la un milion de euro

Gigi Becali va trebui să mai aștepte până când judecătorii vor da o decizie definitivă în cazul procesului în care Florin Talpan îi cere daune morale de un milion de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 19:58
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 21:02

Daune morale de un milion de euro a cerut Talpan pentru că a fost jignit de Becali. Patronul FCSB nu vrea să plătească nici 5000 de euro, așa că a făcut apel.

Astăzi trebuia să se judece recursul, însă cei doi nu s-au mai întâlnit la tribunal. Patronul FCSB a lipsit și oricum nu s-a luat o decizie pentru că un judecător a fost depistat pozitiv cu Covid.

De la 1 milion de euro, cât a cerut Talpan, s-a ajuns la 5 mii de euro. Procesul va fi reluat la anul.

„Sper ca justiția să pronunțe o soluție favorabilă și corespunzător faptelor care au fost create de către George Becali.

Sunt foarte încrezător în justiție și așa acum am câștigat atâtea dosare până acum, sunt convins că voi câștiga și acest dosar”, a spus Florin Talpan, la PRO TV.

Gigi Becali a primit vestea! Ce decizie a luat DNA în cazul în care patronul FCSB era acuzat de spălare de bani

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, DNA îi bloca toate conturile lui Gigi Becali și îl acuza pe acesta de spălare de bani. Se pare însă că procurorii nu au reușit să găsească suficiente probe pentru a trimite dosarul în judecată, așa că acesta a fost clasat.

 

Într-un comunicat al DNA, publicat de către Newsonline, se arată că dosarul a fost clasat din lipsă de probe. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies