Cupa Romaniei tragere la sorti Cupa Romaniei Cupa Romaniei

Optimile Cupei României | Dueluri de foc în optimi: cu cine a picat FCSB 

Tragerea la sorți pentru optimile de finală din Cupa României sunt marți, de la ora 15:30, pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 15:05
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 16:06

Meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în 27 octombrie, cu începere de la ora 15.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Cupa României | Optimi de finală

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 

Dinamo București - FC Argeș

Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova 

FCU Craiova - Sepsi 

FC Voluntari - FCSB

ACSO Filiaș - AFC Hermannstadt  

FC Rapid - Poli Timișoara

FC Buzău - Dunărea Călărași 


Știrea inițială

FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, Dunărea Călărași, Dinamo, Rapid, FCSB, Universitatea Craiova, Poli Timișoara, FC Buzău, Gaz Metan, Sepsi, FC Voluntari, FCU Craiova, Minaur Baia Mare și CSO Filiași sunt echipele calificate în faza optimilor.

Potrivit site-ului oficial al FRF, 11 echipe fac parte din Urna A pentru tragerea la sorți de marți, iar cinci echipe au fost repartizate în Urna B.

URNA A: FCSB, Universitatea Craiova, FC Argeș, Chindia, CSO Filiași, Gaz Metan, Dinamo, Minaur, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, FCU Craiova.

URNA B: Sepsi, FC Voluntari, Hermannstadt, Rapid, FC Buzău

„Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (5 jocuri) şi, în continuare, cele 6 echipe rămase în urna A se grupează între ele (3 jocuri).

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. 

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării”, se arată pe site-ul FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!